Laatste berichten

Hoe vergroot je verbinding binnen je team?

Artikel

The clearest sign of intellectual chemistry isn’t agreeing with someone. The clearest sign of intellectual chemistry isn’t agreeing with someone. It’s enjoying your disagreements with them. Harmony is the pleasing arrangement of different tones, voices, […]

Lang leve de boemerangmedewerker!

Artikel

In deze tijden van personeelsschaarste zoeken werkgevers naar creatieve manieren om nieuw talent te zoeken en aan zich te binden. Een opvallende strategie is het werven van oud-werknemers. Hoe zorg je dat zij zich vrij […]

Werkgeluk in de Zorg

Artikel

Onlangs verscheen een interview met Lucas Swennen en Gea Peper van het HappinessBureau over Werkgeluk in de zorg voor de zorgspecial van het blad Eva in samenwerking met het Leger des Heils. Hieronder kun je […]