Happy100AtWork site

Werken aan werkgeluk is vaak een kwestie van doen en dan ook vooral dingen ánders doen. In gesprek met organisaties die het HappinessBureau begeleidt op weg naar (nog) meer werkgeluk ontstond het idee om materialen en informatie op één site bij elkaar te brengen.

En daarom hebben we de Happy100AtWork site ontwikkeld, een online toolbox met (meer dan) 100 werkgeluk interventies als ideeën, tips, (kaart)spellen, filmpjes, oefeningen, werkgeluk-boosters, e-books en presentaties. Bedoeld ter inspiratie en ondersteuning voor Werkgelukdeskundigen, Chief Happiness Officers, teams en leidinggevenden die werkgeluk (verder) willen vergroten.

Tip! Je kunt hier een demoversie van de Happy100AtWork bekijken.

Wat gebruikers zeggen over de Happy100AtWorksite:

  • “De Happy100AtWork biedt concrete tools en informatie zodat je binnen je organisatie aan de slag kan met werkgeluk, dat is heel waardevol!” 
  • “Heel mooi dat de site materialen van verschillende organisaties laat zien! Ook de filmpjes, e-books, presentaties op één plek is erg fijn.”
  • “Er staan heel veel materialen op de Happy100AtWork die in het dagelijks werken gebruikt kunnen worden om vergaderingen beter te laten verlopen, werving te verbeteren etc.  Heel waardevol.” 
  • “De Happy100AtWork website ziet er goed uit! Overzichtelijk, zeer dynamisch en aantrekkelijk.”

Echt hele mooie, praktische voorbeelden om zelf, als team of zelfs als organisatie mee aan de slag te gaan

  • “Tsjonge, jonge wat een mooie en inspirerende site hebben jullie gemaakt. Er staat inmiddels al zo veel content op dat het lastig is om te kiezen waar te beginnen. Kortom een mooi pareltje in werkgelukland!”
  • “Mooie opzet! Ziet er goed uit met waardevolle informatie over werkgeluk.” 

Heb je interesse om toegang te krijgen tot de Happy100AtWork site en weten wat de kosten zijn, stuur dan een mail aan info@HappinessBureau.nl en dan nemen we contact met je op. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Heb je een vraag aan ons? Wij reageren meestal binnen 2 dagen. Geen reactie ontvangen? Kijk ook in je spam-folder; wellicht is onze mail daar terecht gekomen.