Go Grow spel

Bij veel organisaties staat de huidige gesprekscyclus ter discussie. De aanpak waarbij één keer per jaar een eenrichtingsgesprek wordt gevoerd – vooral over de dingen die fout zijn gegaan –, is niet meer van deze tijd. Zowel medewerkers als leidinggevenden ervaren dit als te duur, te tijdrovend en demotiverend. De medewerkers van het Parktheater Eindhoven ontwikkelden zelf een methode voor gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers die inspireert en ergens toe leidt: het Go Grow Ontwikkelspel. Het goede nieuws is dat het spel nu ook beschikbaar is voor andere organisaties! 

Go Grow is het spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Voor wie nog niet zo goed met de ander praat, dé kans om in gesprek te raken. Voor wie al wel goed met de ander praat, een kans om echte persoonlijke verbeterslagen te maken.

Schermafbeelding 2017-05-20 om 18.20.06De bedoeling is om door middel van gesprekken, argumenten, visies, ontboezemingen, grappen, lachsalvo’s en misschien een traan samen een weg naar het midden van het spelbord te vinden en zo ‘het beste uit jezelf en de ander’ te halen.

Ondertussen is gebleken dat het innovatieve spel veel breder inzetbaar is dan alleen bij het Parktheater en helemaal past in het ‘nieuwe beoordelen’ volgens de normen van de toekomst. Je kunt hier meer over het Go Grow spel lezen.

Zie hier de instructievideo over de basis van het Go Grow Ontwikkelspel

Het spel kost euro 169,95 (ex btw en verzendkosten) per spel en kan worden besteld door onderstaand formulier in te vullen. Wil je meer dan 10 spellen bestellen, neem dan contact met ons op via info@happinessbureau.nl.

Je kunt de online versie -Go Grow Game- voor euro 30,- (ex btw) als extra optie (mee)bestellen.

Bestellen van het Go Grow Ontwikkelspel
=