Employee engagement starts with mapping out the employee journey

Blog op orteccommunications.com, augustus 2016. Designing the employee journey will give you insight on what’s really going on within your organization. 

Employee engagement starts with mapping out the employee journey

Increasing employee engagement and creating more alignment within your organization seems to be more important than ever. But, in order to do so one must have insight on what is really going on. The first step to increase employee engagement is gaining insight on the employee journey.

Why design the employee journey?

As said, designing the employee journey will give you insight on what’s really going on within your organization. For example: how do your employees feel about your company, the on boarding process and their personal development? What would they change if they had the chance?

Increasing employee engagement is key because employees are your most important stakeholders. As Simon Sinek once said: “Customers will never love a company until the employees love it first.”


Voor de rest van het artikel over 4 fasen van engagement en alignment vs. engagement, ga naar: hier 

Aan de slag met de employee journey? Verbeter met behulp van een bewezen aanpak HR processen voor de beste Employee Experience. Zie de agenda en workshops & opleidingen voor meer informatie en mogelijheden.