De 5 beste inzichten voor geluk op het werk

Het inzicht dat geluk tot succes leidt en niet andersom, zoals we tot nu toe altijd dachten, is een inzicht dat steeds vaker wordt onderschreven. Dit inzicht en nog vier andere inzichten over hoe je gelukkig wordt op je werk, kun je lezen in een artikel op MT.nl.

Geluk op het werk: de beste 5 inzichten

Hoe word je gelukkig op je werk? Met deze inzichten kun je direct aan de slag.

1. Succes maakt niet gelukkig

Sterker nog, het is juist andersom, betoogt Vishen Lakhiani, oprichter van het bedrijf Mindvalley. Geluk is volgens Lakhiani een voorwaarde om te kunnen werken. En het werkt: zijn bedrijf werd 7 jaar achtereen uitgeroepen tot WorldBlu’s Most Democratic Workplace. Naast deze tip noemt hij er nog vier:

2. Gelukkig zijn kun je oefenen

3. Zorg voor persoonlijk contact, waardering en vrijheid

4. Gelukkige mensen zijn creatiever en productiever

5. Gelukkige mensen kunnen zich ook beter losmaken van hun werk

Kortom: geluk is een keuze, óók op je werk.

Lees een korte toelichting per tip op MT.nl.