Pimp je online vrijdagmiddagborrel: boek een mini-optreden!

Na een paar maanden weten we niet beter, vergaderen en de vrijdagmiddagborrel doen we on-line. In het begin was het nog nieuw en anders maar inmiddels zijn we er aan gewend om voornamelijk contact te hebben met collega’s via ons beeldscherm.

Tegelijkertijd horen we ook de eerste berichten dat al die virtuele bijeenkomsten wel erg op elkaar gaan lijken en soms ook een beetje saai beginnen te worden …

“De hoeveelheid meetings in Microsoft Teams lijkt wel twee keer zoveel energie te kosten”

“Je merkt al dat videobelletjes minder gezellig worden”

Misschien is het tijd om je team meetings of on-line vrijdagmiddagborrel een beetje ‘op te leuken’. Laat bijvoorbeeld als verrassing eens een ‘mystery guest’ inbellen en een mini-optreden van zo’n 15 minuten verzorgen. Dit zorgt geheid voor een energy boost!

Zo kan Jörgen Raymann (tv presentator en cabaretier) een ‘Q&A sessie’ verzorgen over positiviteit, creativiteit en mindset in coronatijd. En Jeannine la Rose (awardwinning musicalster) live een paar swingende nummers uit “Tina, de musical” zingen of kunnen Jermain & Amanda (personal trainers) zorgen voor een work-out en energy boost achter je laptop.

“Ja was echt een verrassing en heel leuk!”

“Was top en echt leuk! Team was erg enthousiast??”

Reacties van deelnemers

Via het HappinessBureau kun je hen boeken voor een bedrag dat je anders kwijt was geweest aan drankjes en hapjes tijdens de vrijdagmiddagborrel. Dus wat let je … Vul onderstaand formulier in, laat weten naar wie je interesse uitgaat, voor welke datum en tijdstip, en we nemen snel (en vrijblijvend) contact met je op.

Heb je een vraag aan ons? Wij reageren meestal binnen 2 dagen. Geen reactie ontvangen? Kijk ook in je spam-folder; wellicht is onze mail daar terecht gekomen.