Bij het HappinessBureau baseren we ons voor de wetenschappelijke inzichten rond het thema werkgeluk onder andere op het PERMA-model van de Amerikaanse psycholoog Martin Seligman. Het was dan ook een kwestie van tijd dat we de Nederlandse benchmark voor dat model zouden ontwikkelen. In ons jaaronderzoek van november 2022 hebben we dit thema opgepakt, samen met Werkdruk en Talentgericht Leiderschap. De PERMA-vragenlijst is uitgezet onder een representatieve steekproef van werknemers in Nederland. 

Dit onderzoek is een coproductie van het HappinessBureau, de Universiteit van Tilburg (prof. Marianne van Woerkom) en onze vaste onderzoekspartner Steda onderzoek & advies. 

Interesse om met werkgeluk aan de slag te gaan? Bestel ons boek ‘Word een Woest Aantrekkelijke Werkgever met Werkgeluk‘ of meld je aan voor de opleiding tot werkgelukdeskundige.

Om de whitepaper te downloaden vragen we je om je e-mailadres. We gebruiken dit om je onze nieuwsbrief toe te sturen. Bij de ontvangst van de eerstvolgende nieuwsbrief kun je je ook weer afmelden. Of niet, als je de onderwerpen interessant vindt.

https://bit.ly/3IcmNC1