Wie start met werken heeft nog weinig ervaring. Die ervaring krijgen we simpelweg door het werk te doen, maar ook door aanwijzingen, feedback of opmerkingen van collega’s en leidinggevenden. Organisaties hebben daarnaast vaak een beoordelingssystematiek ingericht om hier structureel aandacht aan te besteden. 

In het jaaronderzoek 2020 van het HappinessBureau, dat met onderzoekspartner Steda is uitgevoerd, vroegen we medewerkers naar de wijze, frequentie en waardering van feedback en beoordeling in hun organisatie. Ook vroegen we of hun sterke punten worden besproken. Vervolgens hebben we deze gegevens gekoppeld aan de mate van ervaren werkgeluk en in hoeverre zij hun werkgever zouden aanbevelen. 

Om de whitepaper te downloaden vragen we je om je e-mailadres. We gebruiken dit om je onze nieuwsbrief toe te sturen. Bij de ontvangst van de eerstvolgende nieuwsbrief kun je je ook weer afmelden. Of niet, als je de onderwerpen interessant vindt.

Onder het formulier staat ook een link naar de gebruikte figuren in de whitepaper. Deze kun je downloaden en zelf gebruiken. Het is wel verplicht om de figuren dan op te nemen inclusief de naam van het HappinessBureau.

https://happinessbureau.nl/privacyverklaring
=

In dit zip-bestand staan alle figuren die zijn opgenomen in de whitepaper. Deze kun je gebruiken in een eigen artikel of presentatie. Het is wel verplicht om dan de figuur op te nemen inclusief de naam van het HappinessBureau.

Vragen, opmerkingen? Lukt het downloaden onverhoopt niet? Laat het ons weten!