Om werkgeluk te bevorderen kun je verschillende dingen doen. Misschien heb je al goede ideeën en bedenk je zelf hoe je bijvoorbeeld met je team je sterke punten in kaart kunt brengen of hoe je op een positieve manier feedback aan elkaar kunt geven.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Vanuit het HappinessBureau hebben we een toolkit ontwikkeld met een tiental spellen die je met je collega’s of met je team kunt spelen met als doel het werkgeluk te vergroten. Een aantal onderwerpen die door middel van de verschillende spellen aan de orde komen zijn: het in kaart brengen van je sterke punten; het op een positieve manier geven van feedback; beter & leuker vergaderen; het versterken van je team; elkaar nog beter leren kennen en concrete tips voor meer werkgeluk.

We bieden de werkgeluk toolkit op twee manieren aan: je kunt de handleiding downloaden met het overzicht en zelf de spellen bestellen of je kunt ons het laten samenstellen. In dat geval krijg je van ons het pakket toegestuurd met de 10 spellen inclusief een handleiding van hoe de spellen te gebruiken.

  • Als je het pakket zelf wil samenstellen, betaal dan hieronder € 49,- (incl. btw), dan krijg je via e-mail de handleiding toegestuurd. In de handleiding staan de spellen beschreven met een directe link naar waar je ze kunt bestellen.
  • Wil je de werkgeluk toolkit compleet met 10 spellen ontvangen, vul dan op deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan de toolkit inclusief de handleiding (€ 399 ex btw).

Heb je vragen, gebruik dan het contactformulier of mail naar info @ HappinessBureau.nl. Lees hier onze privacyverklaring.

Je bestelt de handleiding door hieronder je e-mailadres in te vullen en het bedrag van € 49,- (incl. btw) te betalen.

Wil je een factuur voor de betaling van € 49, vul dan onderstaande gegevens in: