Masterclass ‘Word een Woest Aantrekkelijke Werkgever met Werkgeluk’

Als organisatie ben je voortdurend op zoek naar manieren om talentvolle mede­ werkers aan te trekken en vooral te laten floreren, zodat ze met veel plezier bij je willen (blijven) werken. In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds krapper en competitiever wordt en de verwachtingen van medewerkers veranderen, gaat dat niet vanzelf. Gelukkig is er een oplossing: werkgeluk. 

Tijdens deze masterclass Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk ontdek je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tips, voorbeelden en concrete tools wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je het (verder) kunt vergroten. 

Twee perspectieven worden behandeld: dat van de medewerker en dat van de organisatie. Wat zorgt ervoor dat een medewerker gelukkig is op het werk, dat hij kan floreren? Hoe mooi is het dat een medewerker met plezier en energie werkt, het gevoel heeft dat zijn bijdrage ertoe doet, zijn talenten kan gebruiken en dat hij fijn samenwerkt met collega’s? 

En wat kan een organisatie doen om daar de juiste randvoorwaarden voor
te creëren? Met andere woorden: hoe zorg je voor een prachtige en unieke employee experience (medewerkerservaring) tijdens de hele employee journey (medewerkersreis)? 

Het unieke van deze masterclass is dat het laat zien hoe de Roadmap naar werkgeluk er concreet uitziet: welke fasen en welke concrete stappen zet je als organisatie om het onderwerp te verkennen, succesvolle verandering door te voeren en werkgeluk in processen zo te verankeren dat je een woest aantrekkelijke werkgever wordt waar mensen willen (blijven) werken! 

De Masterclass is een combinatie van inhoud, inspirerende voorbeelden uit de praktijk en de focus op hoe je nu de eerste stappen zet als organisatie.

Data 2024:

  • Maandag 18 maart 2024
  • Maandag 17 juni 2024

Tijd: 9.30 – 16.30 uur

Locatie: De Hooge Woning, Zoetermeer

Kosten: € 595 (ex btw, inclusief koffie, thee & lunch en het boek Word een Woest Aantrekkelijke Werkgever met Werkgeluk).

Je kunt je hieronder inschrijven voor de Masterclass: