30 oktober: workshop Employee Journey en Employee Experience Design

Verbeter de Employee Experience in organisaties door Employee Experience Design in te zetten. De Employee Journey Lifecycle brengt de verschillende fasen in kaart die een medewerker doorloopt in contact met de organisatie, van oriëntatie en solliciteren tot afscheid nemen. De Employee Journey kent diverse onderliggende deel-journeys. Met Employee Experience Design stap je in de schoenen van een medewerker en breng je de journey op gestructureerde manier in kaart om verbeterpunten op te pakken met als doel het werkgeluk van medewerkers te vergroten.

In de workshop Employee Journey en Employee Experience Design komt aan bod:

  • Introductie Employee Experience en de Employee Journey
  • Het werken met persona’s
  • Analyse van stakeholders en hoe hen erbij betrekken
  • Fact based en data driven werken: welke data en research kan ik hierbij gebruiken?
  • Het opstellen en analyseren van een (deel) Employee Journey
  • Knelpunten omzetten in verbeterideeën en nieuw ontwerp

De workshop is bedoeld voor HR professionals en Customer Designers die het verschil willen maken en concreet aan de slag willen in de organisatie. De groepsgrootte is max 20 deelnemers. De kosten bedragen € 695,- (ex BTW). Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina. Locatie: HNK, Oude Middenweg 17, Den Haag.

De workshop wordt verzorgd door Heleen Mes en Lucas Swennen van het HappinessBureau.

Deze workshop sluit aan bij de workshop Happiness @Work en Employee Experience die op 9 oktober wordt georganiseerd door het HappinessBureau en kan samen of apart worden gevolgd.

Heleen Mes bereikte als HR directeur met twee organisaties een top 10-positie als Beste Werkgever NL, geeft Employee Experience & Design trainingen en presentaties, schrijft artikelen over Employee Experience voor HR vaktijdschriften, is oprichter van de LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België.

Lucas Swennen in mede-eigenaar van het HappinessBureau, waarbinnen hij een focus heeft op Onderzoek, Employee Experience en Contentcreatie. Hij heeft een achtergrond in branding, customer experience, marketing en communicatie, waarover hij in diverse boeken en bladen heeft gepubliceerd.

Je kunt je aanmelden voor de workshop door onderstaand formulier in te vullen: