Juni 2018: De maand van de Employee Experience Events en Workshops: 8 opties

Het jaar 2018 werd al uitgeroepen tot het jaar van de doorbraak van de Employee Experience als ‘next step voor HR’. De maand juni 2018 is dat goed te merken: maar liefst 8 keer de mogelijkheid om deel te nemen aan een event, leergang of workshop over Employee Experience!

Waar kun je naar toe?

Post HBO leergang Employee Experience aan de Hogeschool van Amsterdam op 1-8-22-29 juni

Met gastsprekers:

  • Heleen Mes, Employee Experience & Design expert en oprichter LinkedIn groep Employee Experience Nederland/ België
  • Ruud Rikhof, consultant en onderzoeker Kennedy Fitch Zurich
  • Yvette  Swagerman , Head of HR Netflix
  • Kilian Wawoe, auteur en HRM Docent Vrije Universiteit
  • Tom Haak, Directeur HR Trend Institute
  • Frank van den Brink, Directeur Employee Experience ABN Amro

Met name internationale sprekers van Carglass, Veolia, Ti People, Microsoft, Knauf. Uit Nederland: Cubiks en Baker Tilly Berk. Geen toegangskosten, wel aanmelden.

Happy Employee Fest, Nieuwegein op 12 juni

Employer branding meets employee experience. Met sprekers o.a. : Ruben Klerkx, Wenda Bolink, Pascal Verheugd, Fennande v.d. Meulen, Maartje Wolff, Esther Hendriks en praktijkcases van Hutten, ABM Amro, VGZ, AVL en Dura Vermeer.

HRcommunity Presents: The Employee Journey, Amsterdam op 12 juni

HRcommunity neemt je mee in de wereld van onboarding, teambuilding, performance & productivity.  Een dag geheel in het teken van de reis die de medewerker door jouw organisatie maakt. Met sprekers o.a. Ynzo van Zanten, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely en Menno de Bree, publieksfilosoof bij The School of Life . Verder workshops en beursvloer.

Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt, Veenendaal op 14 juni

Gericht op de krappe zorgmarkt, met sprekers Pim Morree, Corporate Rebels en Erik Laban, Deltion College en workshops van o.a.Lucas Swennen van het HappinessBureau over de Employee Journey.

Organisator KennedyFitch haalt weer grote namen naar Amsterdam. Masterclasses over Employee Experience van  Mark Levy, voormalig Head of Employee Experience Airbnb en Amy Sawbridge, Virgin.

Workshop Employee Experience en Employee Journey Mapping, Eindhoven op 21 juni

Heleen Mes en Diana Russo nemen je mee in de wereld van de Employee Experience, de Employment Lifecycle en de Employee Journey (en deel-journeys). Zij bieden je een strategisch denkkader aan, waarbinnen ze je in de schoenen van de medewerker laten stappen om zo de contactmomenten met de organisatie op gestructureerde manier in kaart te brengen en verbeterpunten op te pakken* (met als doel het werkgeluk van medewerkers te vergroten).

HR festival 2018 met thema Employee Experience, Dronten op 26 juni

In festivalsfeer en met sessies van Prof. dr. Ab Dijksterhuis, Erwin Klappe, Heleen Mes, Kees Kouwenhoven en Jeroen Busscher.

 

In juni verwelkomt de LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België haar 1000 ste lid! Ook jij kunt je aanmelden!